lunes, 7 de diciembre de 2009

L'AJUNTAMENT DE GIRONA AMPLIA LES "ESTONES" D'ASSESSORAMENT A LES ESCOLES BRESSOL DE GIRONA



L'Ajuntament de Girona ampliarà el servei "Estones", que presta assessorament als pares de nens i nenes de 0 a 3 anys a les escoles bressol públiques de la ciutat. L'any passat, l'experiència es va posar en marxa en un sol centre i l'èxit d'assistència ha estat el que ha fet que el consistori es plantegi ampliar-lo.
A "Estones", els pares poden consultar-hi des de qüestions educatives fins a temes de salut o psicològics. El servei es fa els dissabtes i és gratuït. Enllaç.
Opinió:
Trobo molt bé aquest assessorament pels pares, ja que poden preguntar qualsevol dupte que tinguin i els puguin assessorar. Crec que si això tè tant d'èxit i els pares es presenten, es podria patentar a altres escoles bressol perquè així molts de pares poguessin assessorar-se també d'aquests temes que tant preocupa als pares.

1 comentario:

  1. Hola Angela!! que tal? doncs et dic que estic d'acord amb tu!! per que penso que hi ha pares que necessiten assesorament ja sigui per la seva inexperiència o per a qualsevol dubte sobre l'educació dels fills. Tambè penso que hauria d'haver més centres que es dediquesin a l'assesorament de pares i parelles,on es pugués intercanviar opinions,experiències,on es crees un ambient de confiança i així unes persones podrein aprendre de les altres o si mes no, guiar-se en les dubtes que se'ls presentesin.Hauria d'haveruna persona especialitzada en aquests àmbits.

    ResponderEliminar