sábado, 7 de noviembre de 2009

UNA DONA DESTAPA UNA XARXA DE NADONS A MÈXIC DESPRÉS D'UN ANY BUSCANT A LA SEVA FILLA



A Mèxic, una dona ha destapat un nou cas de tràfic de nadons. Poc després de néixer la seva filla li van dir que la petita s'havia mort, però com que no la va poder veure no s'ho va creure. Després de moltes gestions i patiments, l'ha trobat viva.
A Vanesa Castillo li van dir quan acabava de tenir la petita Daniela que la seva filla estava malalta i que se l'havien d'endur a un altre hospital. Ni tan sols la va poder veure. Més tard li van assegurar que la nena s0havia mort i que havien incinerat el cos. Però Vanessa no s'ho va creure, ja que el centre mèdic no li va entregar ni el certificat de defunció ni les restes de la seva filla. Ella mateixa va començar a investigar i va denunciar-ho a la policia, i al cap d'un any ha pogut recuperar la seva filla Daniela, que era viva i havia estat venuda a una altra família.


Aquest cas ha servit per posar al descobert un cas de tràfic de nadons a Mèxic DF. La nena va ser venuda per 15.000 pesos, uns 750 euros, a una dona que ja ha estat localitzada i detinguda. La policia ha detingut tres metges, una infermera i un recepcionista de l'hospital on va néixer la petita, que estaven tots conxorxats per robar els nadons i vendre'ls posteriorment a altres famílies.Vanessa Castillo ha explicat que quan li van comunicar la defunció de la seva filla Daniela ella la va sentir plorar de lluny i això li va fer pensar que l'estaven enganyant. Setmanes més tard, el fill del propietari del centre mèdic, que ha declarat que està molt afectat pel que passava al centre, es va posar en contacte amb Vanessa per correu electrònic per advertir-la que la seva filla era viva. Finalment, després d'un any de molts patiments, mare i filla poden estar juntes de nou. Enllaç.

"La meva filla és viva"
Opinó
No em puc creure com uns metges són capasos de fer tal cosa i fer patir a una criatura indefensa.
Apollo molt a la mare per no creure's tal animalada, quan ni tan sols la van deixar veure a la seva filla. Crec que per molt malata que estigui una criatura la seva mare té dret a veura-la, i si l'han de trasladar a un altre hospital la mare ho ha de sapiguer i anar la mare també per estar amb ella. Aquests metges no es mereixen continuar amb la seva carrera professional, sinó complir condena el temps necessari i treurel's el càrrec de la medicina.

2 comentarios:

  1. És increible que hi hagi persones que només pensin amb els diners i no tinguin en conte el patiment d'una mare.
    Aquests metges no devien tenir cor,no entenc com eren capaços de veure la cara d' aquella mare desconsolada pensant-se que la seva filla era morta, quan en realitat sabien que era viva.
    Sort que aquesta dona era una mare coratgosa i es va negar a creure que la seva filla era morta i va lluitar fins que al final va descobrir la veritat,que era viva.
    Gràcies a aquesta dona els metges corruptes ja són a la presó.

    És increible a on ha arribat l'èsser humà, de veritat que anem evolucionant? jo crec que és al revés anem involucionant i això ens ho demostra gent com aquests que es fan dir metges,en qualsevol cas es una contradicció,no són ells els que juren salvar la vida dels seus pacients?no són ells qui han de vetllar per la seguretat dels més petits,dels més indefensos? dels nens? Aquestes persones fan d'aquest món un món buit de sentiments i humilitat, fan que el concepte de persona vagi desapareixent per donar lloc a una raça sistemàtica,buida,sense valors sense humanitat.De vegades em fa por i tot pensar que al món ,hi viu amb mi, gent d'aquesta mena.I són metges!

    ResponderEliminar
  2. Estic totalment d´acord amb la vostra opinió.
    Com amb totes les professions hihan curruptes, però hem de tenir en compte els professions.Hi han professions que es juga amb pisos, cases i terrenys i la societat quant hi ha un alcalde currupte es posa com bojos.
    Però no es molt més inportant els metges curruptes ,per la mort de deu que estem parlant de currupció d´infants.....
    enorabona Angela una noticia molt interesant que ens posa al dia de la realitat.

    ResponderEliminar